Author Topic: Rezolvare eroare http Quasar la noile versiuni  (Read 3021 times)

geosturz

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 97
    • View Profile
Rezolvare eroare http Quasar la noile versiuni
« on: January 04, 2017, 11:50:42 AM »
Mergeti la setari - stabiliri servicii - control (telecomanda) si bifati Permite controlul de la distanta de catre programele de pe alte sisteme.
Restart (de cateva ori daca nu merge), asteptati sa porneasca serviciul quasar si apoi problema e rezolvata.

Crighi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Rezolvare eroare http Quasar la noile versiuni
« Reply #1 on: January 07, 2017, 10:41:19 AM »
Nu reușesc să fac să meargă Quasar și filelist pe DS pure. Te rog să mă ajuți , pas cu pas , la configurarea celor două servicii. Nu am găsit pe forum nimic ce sa ma ajute. Īmi afișează tot timpul : " nu a fost găsită nici o legătură". Poate ai vreun link de unde să văd cum sa configurez. Mulțumesc.

itvalentino76

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 327
    • View Profile
Re: Rezolvare eroare http Quasar la noile versiuni
« Reply #2 on: January 07, 2017, 05:17:52 PM »
1. ati citit ce scrie mai sus? executati intai asta.
2. mergeti la quasar - butonul de meniu - stabiliri sau configurari - general - cale descarcare si alegeti numele sdcardului sau hddului.
Important - sdcardul sau hddul sa fie formatat ntfs (clustere de 64 kb) si sa aiba un nume simplu care sa nu contina spatii sai caractere, ca de exemplu torrents
Bine de 2 ori si la asta si la general si ramane salvat.

dinoc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: Rezolvare eroare http Quasar la noile versiuni
« Reply #3 on: January 31, 2017, 10:55:45 PM »
Mai nou ma intreba Quasar daca vreau sa fac update la un nou furnizor Burst, i-am data odata si serviciul Quasar se restarta non-stop.
A mai patit careva porblema aceasta, este vreo solutie?

adyscuty

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Rezolvare eroare http Quasar la noile versiuni
« Reply #4 on: February 06, 2017, 10:24:53 AM »
Da si eu am pățit-o si a trebuit dezinstalat. La fiecare pornire īmi cere sa instalez acest BURST.Ce e de făcut ?

narcisbobic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Rezolvare eroare http Quasar la noile versiuni
« Reply #5 on: March 26, 2017, 03:56:13 PM »
cum fac restart la kodi? am o problema cu Quasar . imi cere mereu sa restartez Kodi. multumesc!

itvalentino76

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 327
    • View Profile
Re: Rezolvare eroare http Quasar la noile versiuni
« Reply #6 on: March 27, 2017, 12:10:26 PM »
Stergeti tot restul si pastrati doar burst - atunci va functiona